Колективу Укрпошти нарешті представили нового керівника

Колективу Укрпошти нарешті представили нового керівника

Укрінформ
Міністр інфраструктури Володимир Омелян у понеділок представив колективу Укрпошти новопризначеного голову правління Ігоря Смілянського.

Про це повідомляє прес-служба міністерства. 

"Маю честь офіційно представити колективу Ігоря Смілянського, який наказом Міністерства 1 липня приступив до виконання обов’язків. Це людина, яка має надзвичайно великий досвід в Україні, має величезний досвід роботи за кордоном. Я сподіваюся, що цей досвід, здобутий ним, буде абсолютно ефективно і швидко використаний", - зазначив Омелян.

Ключовим завданням, за словами очільника Мінінфраструктури, має стати збереження робочих місць: "Це великий колектив – 80 тисяч людей. Ми розуміємо, що оптимізація не може відбуватися за рахунок скорочення кількості робочих місць, мова йде лише про покращення ефективності самої праці".

Крім того, на думку міністра, призначення нових людей з достойною заробітною платою має стати важливим кроком у знищенні корупційної складової в роботі держпідприємств.

Сам Ігор Смілянський у своєму вітальному слові наголосив на тому, що перш за все фокусуватиметься на покращенні якості послуг, які надає Укрпошта.

"Ми будемо фокусуватися на простих, зрозумілих всім речах: на знищенні черг, на підвищенні рівня сервісу, на введенні базових, зрозумілих всім послуг, якими буде користуватись більшість населення України", - запевнив новопризначений голова правління Укрпошти.

Раніше Укрінформ повідомляв, що призначений 20 квітня новий керівник УДППЗ "Укрпошта" Ігор Смілянський досі не розпочав виконувати обов'язки. За озвученою версією, він звільнявся з попередньої роботи. До призначення керівником "Укрпошти" Смілянський працював у Нью-Йорку (США) в американському офісі міжнародної аудиторської компанії KPMG.

Фото: Мінінфраструктури

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-