МВФ: Deutsche Bank - найбільш небезпечний для фінансової системи світу

МВФ: Deutsche Bank - найбільш небезпечний для фінансової системи світу

Укрінформ
Deutsche Bank посідає перше негативне місце серед найбільших глобальних фінансових установ щодо системних ризиків для світової банківської системи.

Такого висновку дійшли в своєму експертному висновку аналітики МВФ, повідомляє Deutsche Welle.

"Серед глобальних системних банків Deutsche Bank, здається, найбільше докладається до створення системних ризиків, за ним - (британський - Ред.) HSBC та (швейцарський - Ред.) Credit Suisse", - йдеться у звіті експертів МВФ.

Водночас стрес-тест американської дочки Deutsche Bank, який провели фахівці Федеральної резервної системи (ФРС) США виявив істотні недоліки в роботі компанії. Згідно з даними ФРС, підприємство хоч і має достатнє забезпечення капіталом, однак проводить небезпечну політику щодо ризиків. "Підприємство й надалі має значні невирішені проблеми зі своїми системами контролю, що підриває його плани щодо капіталів", - цитує заяву ФРС агенція Reuters.

На тлі таких заяв та звітів курс акцій Deutsche Bank різко пішов униз. 30 червня котирування курсу акцій флагмана німецького банківського сектора опустилися на 4,8 процента до рекордно низької позначки в 12,05 євро за акцію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-