Порошенко вважає прихід Unilever в Україну «добрим знаком»

Порошенко вважає прихід Unilever в Україну «добрим знаком»

Фото
Укрінформ
Президент Петро Порошенко провів зустріч з головою концерну Unilever Полом Полманом, який перебуває в Україні у зв'язку з відкриттям нового заводу в Гостомелі, і привітав керівництво британсько-нідерландського концерну з рішенням прийти на український ринок.

Про це повідомляє прес-служба Президента України 

«Рішення прийти на ринок України - це підтвердження успішності реформ, передусім у сфері боротьби з корупцією, дерегуляції та створенні привабливого інвестиційного клімату», - сказав Глава держави.

Президент зазначив, що це найбільший інвестиційний проект компанії з моменту виходу на український ринок.

«Прихід британсько-нідерландського інвестора в Україну - добрий знак», - наголосив Порошенко.

В свою чергу, голова правління компанії Unilever Пол Полман зазначив, що вважає «дуже своєчасним саме зараз інвестувати в Україну, як потенційно дуже привабливий і перспективний ринок, який показує економічне зростання».

Фото: Михайло Марків, Укрінформ.

Він також вважає, що прихід Unilever в Україну стане добрим прикладом успішного бізнесу для інших компаній на глобальному рівні, а також є «сигналом довіри до українських реформ».

Як повідомляв Укрінформ, підприємство концерну Unilever (чайна фабрика) розташовано в смт. Гостомель і є інноваційним виробництвом з обсягом продукції 1600 тонн на рік, яке працюватиме за унікальним принципом Zero waste to landfill - повним контролем фабрики за переробкою та утилізацією 100% відходів виробництва і гарантією того, що нічого не потрапить на звалище.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-