Енергоощадність як спосіб життя

Енергоощадність як спосіб життя

Укрінформ
30 червня відбулось відкриття зарядної станції E-line, встановленої спільними зусиллями  ВіДі АвтоСіті та Ощадбанку.

Встановлення чергової зарядної станції відбулось у рамках проектів Ощадбанку «Енергоощадність як спосіб життя» та #ЕлектроМобілізація від ВіДі АвтоСіті. Ці проекти підтримують політику енергозбереження й екологічної безпеки та спрямовані на популяризацію екологічного чистого, «зеленого», прогресивного виду транспорту.

Користування зарядним пристрієм біля автосалону ВіДі АвтоСіті за адресою: вул. Велика Кільцева, 56  буде для користувачів електрокарів безкоштовним.

В урочистому заході взяли участь генеральний директор ВіДі АвтоСіті Юлія Майорова, начальник Головного управління Ощадбанку по Києву та Київській області Сергій Крючков та директор компанії E-line Владислав Родін.

«Ми мотивуємо людей купувати екологічно чистий транспорт, допомагаючи розвивати мережу зарядних станцій в Україні. Для компанії ВіДі АвтоСіті #ЕлектроМобілізація – не лише іміджевий проект. Це стратегія розвитку бізнесу. В жовтні 2015 року ми розпочали імпортувати електромобілі Tesla, а в травні 2016 – Nissan Leaf. На даний момент спільними зусиллями з нашими партнерами встановлено зарядну станцію у ВіДі АвтоСіті Аеропорт. Ми готові інвестувати в розвиток відповідної інфраструктури для поширення сучасних технологій. Виходячи з того, наскільки збільшиться кількість електрокарів у країні, а отже попит на електрозаправки, ми будуватимемо подальший план розвитку», – зазначила генеральний директор ВіДі Автосіті Юлія Майорова.

«Ощадбанк активно підтримує урядову політику енергозбереження та екологічної безпеки, а енергоефективність як спосіб життя є нашою філософією. Минулого року банк зробив ще один важливий крок до енергетичної незалежності країни. Ми запропонували кредитний продукт на придбання електрокарів і розпочали встановлення  електричних заправок – у Львові, Чернівцях, а тепер і в  Києві. Електромобілі давно стали трендом у провідних країнах світу. Наприклад, у деяких європейських країнах покриття зарядними станціями сягає 80% доріг. Ми підтримуємо цю ідею  і хочемо, щоб вона набула популярності в Україні. В наших планах – активний розвиток мережі зарядних пристроїв для електромобілів по всій країні», – наголосив начальник Головного управління Ощадбанку по Києву та Київській області Сергій Крючков.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-