Гройсман: Влада повинна бізнес носити на руках

Гройсман: Влада повинна бізнес носити на руках

Укрінформ
Від успішності інвестицій залежить успішність економіки і зростання добробуту народу, тому найпершим завданням влади є створення нормального бізнес-клімату.

Про це кореспондентові Укрінформу заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. Інтерв'ю з главою уряду читайте на сайті агентства.

"Влада повинна бізнес носити на руках!" – переконаний керівник Кабміну.

Гройсман вважає важливим, щоб бізнес почувався комфортно, щоб він не був зарегульований, щоб на нього не тиснули. Ідеологією держави повинно бути: ніякого тиску, навпаки сприяння, - гасло прем'єра.

Він хоче, щоб всі зрозуміли, що для уряду дуже важливо, щоб будь-яка інвестиція була успішною. "Чим більше буде різнопланових інвестицій, тим швидше буде змінюватися сама країна, її інституції, культура ведення бізнесу... Буде успішною інвестиція, Україна буде успішною", - говорить Гройсман і обіцяє зробити все можливе для поліпшення інвестклімату в країні як для вітчизняних, так і іноземних капіталовкладників.

У числі заходів він назвав створення "скоро" Офісу супроводу інвестицій при прем'єр-міністрі, проведення економічних реформ, дерегуляції, приватизації, реформи публічних фінансів та якісної судової реформи".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-