Канадський бізнес «загорівся» Україною – посол

Канадський бізнес «загорівся» Україною – посол

Укрінформ
Під час канадсько-українського бізнес форуму в Торонто представникам України вдалося зацікавити канадський бізнес в активізації економічних відносин із нашою державою.

Таку думку кореспондентові Укрінформу висловив посол України в Канаді Андрій Шевченко.

«Велика частина українського бізнесу загорілася Канадою і хоче сюди повернутися із конкретнішими, кращими пропозиціями, так само велика кількість канадського бізнесу загорілася далекою Україною і захоче там щось організувати, а це – результат», - сказав Шевченко.

За його словами, під час форуму підприємцям обох країн вдалося зав’язали велику кількість ділових контактів. «Скільки б ми не ділилися нашими планами реформ, головна мета – це реальні бізнес контакти між канадським та українським бізнесом, з яких у майбутньому можуть народитися спільні проекти, а таких контактів відбулося багато», - зазначив посол.

Нагадаємо: цього тижня у Торонто пройшов канадсько-український бізнес-форум, участь у якому взяли близько півтисячі гостей. Відвідав форум і прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо, міністр міжнародної торгівлі Христя Фріланд, прем’єр провінції Онтаріо Кетрін Уїн, а також інші високопоставлені канадські гості. Офіційну українську делегацію очолював перший віце-прем’єр-міністр Степан Кубів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-