Укргазвидобування хоче розірвати всі угоди про спільну діяльність

Укргазвидобування хоче розірвати всі угоди про спільну діяльність

Укрінформ
Протягом 2015-2016 років ПАТ «Укргазвидобування» не уклало жодного договору про спільну діяльність (СД). Остання така угода була укладена в січні 2014 року.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі газовидобувної компанії.

«Новий менеджмент не укладав і на сьогодні не планує укладати нові угоди про спільну діяльність щодо видобутку газу, оскільки такий формат партнерства себе не виправдав. Ми фіксуємо значне падіння видобутку, порушення інвестиційних зобов'язань, зменшення витрат на модернізацію та ремонт обладнання свердловин за угодами СД. Через ці порушення ми звернулися з відповідними позовами в суди про їх розірвання», - заявила директор з правових питань компанії Олена Кобець. 

За її словами, на розгляді в судах перебувають 7 справ. Остаточні рішення судом ще не винесені. Ще по одному договору тривають досудові переговори, необхідність яких зумовлена арбітражним застереженням за договором.

Загалом ПАТ «Укргазвидобування» має на сьогодні 8 угод спільної діяльності. Їх укладено: одну – в 2002 році, п'ять – в 2004-му, по одній – в 2007 та в 2014 роках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-