Ліквідацію банку-банкрута спробують розблокувати через суд

Ліквідацію банку-банкрута спробують розблокувати через суд

Укрінформ
У середу, 22 червня, у Київському апеляційному адміністративному суді розглядатиметься апеляційна скарга Нацбанку та Фонду гарантування вкладів на рішення суду щодо припинення ліквідації ПАТ «Укрінбанк».

Про це повідомляє прес-служба Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

«Завтра, 22 червня 2016 року, о 14.10 Київський апеляційний адміністративний суд розгляне апеляційну скаргу Національного банку України та Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на судове рішення щодо ліквідації ПАТ «Укрінбанк», - йдеться у повідомленні.

Як відомо, окружний адміністративний суд м. Києва, розглянувши справу №826/5325/16, ухвалив рішення від 29 квітня 2016 року, яким фактично скасував запроваджену в ПАТ «Укрінбанк» процедуру ліквідації.

Такого висновку Окружний адміністративний суд м. Києва дійшов, посилаючись на судові рішення, які були прийняті ще на етапі здійснення тимчасової адміністрації у ПАТ «Укрінбанк».

З грудня 2015 року Фонд гарантування вкладів фізичних осіб забезпечує виведення з ринку одного з неплатоспроможних банків – ПАТ «Укрінбанк», щодо якого 24 грудня 2015 року правлінням Національного банку України було прийнято відповідну постанову №934 про віднесення до категорії неплатоспроможних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-