Велика приватизація: в пакеті ОПЗ підуть палац культури й пансіонат

Велика приватизація: в пакеті ОПЗ підуть палац культури й пансіонат

Укрінформ
Частина об’єктів соціальної сфери не увійшла до статутного капіталу Одеського припортового заводу і приватизовані не будуть.

Про це інформує Фонд державного майна України.

"Деякі об’єкти соціальної сфери не будуть приватизовані разом з пакетом акцій Одеського припортового заводу, оскільки вони не увійшли до його статутного капіталу", - йдеться у повідомленні.

Так, не включено до статутного капіталу і не може бути об’єктом приватизації такі об`єкти як гуртожиток, об’єкти цивільної оборони, об’єкти інфраструктури (автодороги, меліоративні системи, інженерні споруди причалів).

Серед майна, яке не включено до статутного капіталу і може бути окремим об’єктом приватизації у подальшому: фізкультурно-спортивний комплекс, готель "Еллада", вбудовано-прибудова їдальня (гуртожиток).

Серед об`єктів соціальної сфери, яке включено до статутного капіталу і буде приватизовано через продаж пакету акцій, що належить державі, визначено: палац культури "Дружба", фізкультурно-спортивний клуб "Хімік", лікувально-оздоровчий центр, об’єкти, побудовані за кошти ПАТ "ОПЗ" (пансіонат "Карпатські зорі" та інші, включені до статутного капіталу).

 Нагадаємо, Фонд державного майна призначив проведення аукціону з продажу державного пакету акцій Одеського припортового заводу на 26 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-