Нафтогаз планує розпочати реструктуризацію боргів ТКЕ з 1 січня

Нафтогаз планує розпочати реструктуризацію боргів ТКЕ з 1 січня

Укрінформ
НАК «Нафтогаз України» очікує, що до 1 січня 2017 року буде завершена процедура проведення попередніх розрахунків за боргами теплокомуненерго та буде розпочата реструктуризація заборгованості.

Про це на прес-конференції сказав директор департаменту податкового планування і регуляторної політики НАК «Нафтогаз України» Юрій Колобушкін, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Законопроект, запропонований Мінрегіоном, дасть змогу розблокувати діяльність теплокомуненерго, врегулювати заборгованість. З’являється джерело для нормального функціонування галузі в майбутньому – особливо, враховуючи підвищення тарифів з 1 липня. Ми сподіваємося, що до 1 січня буде завершена процедура проведення попередніх розрахунків, а надалі проведена реструктуризація», - наголосив представник Нафтогазу.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Мінрегіону підприємства теплокомуненерго в період з січня 2014-го по червень 2016 р. погасили лише 23,6% заборгованості за природний газ. 

У Мінрегіоні хочуть погасити штрафні санкції теплокомуненерго, нараховані Нафтогазом, за рахунок бюджету. Попередня інформація вказує на те, що сума реструктуризації буде близькою до 6 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-