Eurosatory-2016: Україна представила свої кращі зразки озброєння

Eurosatory-2016: Україна представила свої кращі зразки озброєння

Укрінформ
Українські виробники з ДК "Укроборонпром", у т.ч. "АвтоКрАЗ", корпорація "Українські вертольоти" та компанія Ukrainian Аrmor представляють власні кращі зразки озброєння, техніки та обладнання на одному з найбільших міжнародних салонів Eurosatory-2016 у Франції.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Франції.

"Україна на ювілейному 25 салоні Eurosatory-2016 представлена підприємствами ДК "Укроборонпром" та перспективної компанії Ukrainian Аrmor. Для участі у салоні вони орендували стенди загальною площею понад 100 кв. метрів", - зазначив представник організаторів виставки-продажу Патрік Режо.

За його словами, "Укроборонпром" традиційно демонструє свої надбання у павільйоні № 5. "Там же розташований павільйон корпорації "Українські вертольоти", стенд Ukrainian Аrmor розміщується у павільйоні № 6, а його бронеавтомобіль "Варта" на демонстраційному майданчику", - зазначив співрозмовник.

Український виробник вантажної техніки представить "АвтоКрАЗ", також презентує лінійку автотранспортних засобів військового призначення на Eurosatory-2016. Зокрема, відвідувачі виставки зможуть ознайомитися з такими українськими розробками як "Ураган", "Фіона", "Шрек", "Кугуар" і "Спартан". Продукція Кременчуцького автобудівельного заводу також бере участь в окремій експозиції ДК "Укроборонпром" та на стенді з канадсько-еміратським партнером - компанією Streit Group, яка привезла до Франції свої два нові зразки бронеавтомобілі "Гладіатор" та "Скорпіон".

"Укроборонпром" у Франції представляє можливості 134 держпідприємств військово-промислового комплексу України. Компанії та підприємства, що входять до ДК і представлені на Eurosatory-2016, спеціалізуються на системах ППО, ракетному озброєнні класу "повітря-повітря", бойових танках і бронемашинах вагою від 30 т, а також на броньованих транспортних засобах вагою від 8 до 30 т, електронних системах, захисних комплексах, зброї, тренажерних комплексах тощо.

Як повідомляло агентство, організатори міжнародної виставки Eurosatory, яка проводиться з 1992 року, цього року очікують до 57 тис. відвідувачів з-понад 140 країн світу. Зразки озброєнь представляють 1571 іноземних компаній з 94 держав. Площа експозиції складає більше 144 тис. кв. м. Найбільші за розміром та наповненням експозиції представляють Франція, США, ФРН, Велика Британія, Ізраїль, Італія, Австрія, Туреччина, Канада, Чехія та Бельгія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-