Brent дешевшає

Brent дешевшає

Укрінформ
Нафта впала в ціні у понеділок, а інвестори чекають на сигнали щодо майбутньої зміни попиту.

Про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com.

На Нью-Йоркській товарній біржі ф'ючерси на нафту марки WTI з поставкою в липні впали в ціні на 1,35% до $48,41 за барель. Нафта марки Brent подешевшала на 1,09% до $49,989 за барель.

У п'ятницю нафтові ф'ючерси впали в ціні майже на 3%, оскільки трейдери продовжували слідкувати за перебоями в поставках у світі, вишукуючи ознаки відновлення балансу.

Управління з енергетичної інформації США заявило, що запаси нафти в країні зменшилися за попередній тиждень на 3,2 млн барелів до 532,5 млн. Аналітики очікували зменшення на 2,8 млн.

Ф'ючерси на американську нафту зросли в ціні майже вдвічі після падіння до найнижчого за 13 років рівня у $26,05 в середині лютого, оскільки зменшення обсягу видобутку сланцевої нафти в США призвело до покращення настроїв. Тим не менш, ціни зараз знаходяться на рівні, на якому видобуток стає вигідною для деяких компаній, тому кількість бурових установок може збільшитися, а зменшення обсягу видобутку нафти в США може сповільнитися.

Цього тижня в центрі уваги нафтотрейдерів будуть дані по запасах, які з'являться у вівторок і середу і можуть вказати на перспективи попиту і пропозиції. Також сьогодні Організація країн - експортерів нафти опублікує щомісячну оцінку стану ринку нафти.

Станом на 9:15 за київським часом ціна на нафту марки Brent встановлена на рівні 50,02 долара за барель. На відкритті Brent торгувалася по 50,23 долара за барель, що на 31 цент нижче рівня закриття торгів ($50,54).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-