Коломойський поставив Гонтаревій

Коломойський поставив Гонтаревій "відмінно": Вона чистить ринок для нас

Укрінформ
Біля приймальні голови Нацбанку Валерії Гонтаревої журналісти зіткнулися з олігархом Ігорем Коломойським і головою правління Приватбанку Ігорем Дубілетом.

Про цю зустріч розповіла Українська правда, зазначивши, що Гонтарева відмовилася прийняти Коломойського – послалася на відсутність зустрічі з ним у розкладі і заплановану сімейну вечерю.

Журналісти поцікавилися у Коломойського, як він оцінює роботу голови Нацбанку. «Відмінно! – не забарився з відповіддю олігарх. - Валерія Олексіївна чистить ринок для нас». УП зауважує, що Гонтареву цей жарт не порадував, і вона поспішила увести журналістів.

Видання нагадує, що Президент Петро Порошенко під час прес-конференції 3 червня підтвердив, що питання ліквідності та погашення кредитів "Приватбанку" обговорювалося на Банковій: "Ми з Коломойським обговорювали виконання "Приватбанком" нормативів НБУ", – відповів він.

Гонтарєва, втім, заперечує наявність будь-яких вказівок їй як главі Нацбанку, зауважує УП. "Президент мені з приводу "Привату" не дзвонить, він мені якось взагалі не дзвонить", – стверджує вона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-