Гройсман чекає, що Бальчун зекономить сім мільярдів за рік

Гройсман чекає, що Бальчун зекономить сім мільярдів за рік

Укрінформ
Відповідно до плану нового керівника Укрзалізниці Войцеха Бальчуна за перший рік роботи відомство зможе зекономити не менше 7 млрд гривень.

Про це на годині запитань до уряду у Верховній Раді заявив Прем‘єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Хочу запевнити, що звідти утікали не сотні тисяч, а мільярди десятиріччами, і тільки амбітний план нового керівника говорить про те, що ми заощадимо за перший рік роботи не менше 7 млрд гривень. Радянська залізниця має залишитись у минулому, наша залізниця має стати сучасним європейським підприємством - це можливо", - сказав прем‘єр.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян, відповідаючи на запитання, спростував інформацію про заробітню плату нового гендиректора Укрзалізниці у майже мільйон гривень.

"Щодо зауваження про заробітною платню, вона не відповідає дійсності щодо цих сум. Хотів би зауважити, що всі керівники Укрзалізниці, на жаль,  звільнялися зі звинуваченнями у корупції та хабарництві. Я сподіваюсь, що менеджер, отримуючи достойну заробітню платню, поставить крапку у цій черзі зловживань і зможе вивести Укрзалізницю на абсолютно європейський рівень роботи", - зазначив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-