Конкурс на посаду керівника Укрспирту розблокували - Мінекономіки

Конкурс на посаду керівника Укрспирту розблокували - Мінекономіки

Укрінформ
Київський апеляційний адміністративний суд розблокував проведення конкурсу на заміщення посади директора ДП "Укрспирт". 

Про це заступник міністра економічного розвитку та торгівлі Юлія Ковалів написала на своїй сторінці у Facebook

"Конкурс на посаду керівника Укрспирту розблоковано! Київський апеляційний адміністративний суд скасував ухвалу суду першої інстанції, яка фактично забороняла завершити конкурс по Укрспирту", - написала Ковалів. 

За її словами, Номінаційний комітет з призначення керівника держпідприємства збереться вже наступного тижня. У фіналі кадрового конкурсу залишилось чотири особи – троє українців та один іноземець. Ще один фіналіст зняв свою кандидатуру з конкурсу. 

"Три конкурси з призначення керівника Укрспирту, які проходили минулого року, завершились нічим. Тому для нас було дуже важливо не допустити чергового зриву через блокування у суді. На жаль, це ще не фінал історії. Окружний адміністративний суд продовжить розглядати позов Тріпульського Г.Я., а юристи міністерства захищатимуть прозорість конкурсу у суді. Тим часом, ми рухаємось далі, і, сподіваюсь, скоро зможемо повідомити про результат відбору", - наголосила Ковалів.

Це уже четвертий конкурс на заміщення посади директора ДП "Укрспирт". Перший такий конкурс було запущено ще у січні 2015 року, але його результат було скасовано за вимогою профспілкової організації. Наступний кадровий конкурс, котрий проводило Мінагрополітики, зірвався через те, що фіналіст конкурсу, в.о. директора Роман Іванюк, відкликав свою кандидатуру. Третій конкурс, підсумки якого мали підбити наприкінці грудня минулого року, зірвався через переведення усіх кадрових конкурсів під юрисдикцію Мінекономрозвитку.

13 квітня один із учасників четвертого кадрового конкурсу на посаду директора ДП «Укрспирт» Григорій Трипульський подав до суду скаргу на Мінекономрозвитку через непрозоре проведення конкурсу. Таким чином, засідання номінаційної комісії, котра мала нарешті визначити нового директора підприємства, було зірвано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-