Українців закликають скористатися урядовою підтримкою на утеплення

Українців закликають скористатися урядовою підтримкою на утеплення

Укрінформ
Голова Державного агентства з енергоефективності Сергій Савчук закликав населення скористатися Урядовою підтримкою на утеплення при підготовці до наступного опалювального сезону.

Про це повідомляється на урядовому порталі.

«Незважаючи на те, що опалювальний сезон лише закінчився, саме на часі розпочати підготовку до наступного. Досвід показує, що до зими потрібно готуватися заздалегідь», - наголосив голова Агентства, зауваживши, що сьогодні уряд та органи місцевої влади в цьому допомагають населенню.

Він додав, що за рахунок державної програми з утеплення житла, яка діє з жовтня 2014 року,  вдалося на 18% скоротити споживання газу індивідуальним житловим фондом.

«Статистичні дані свідчать, що курс на енергоефективність та енергозбереження для населення, взятий урядом у 2014 році, є правильним. Фактично за рік населенням залучено більше 1,7 млрд гривень на утеплення. Лише за останні три тижні травня населення утеплилось на суму 237 млн гривень за урядовою програмою. Це кошти населення, яке власними грошима проголосувало за раціональне споживання енергоресурсів та комфорт в оселях», - наголосив голова Агентства.

Він зауважив, що у  2015 році Держенергоефективності компенсувало населенню 301 млн гривень, а цього року вже відшкодовано більше 236 млн гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-