Губернатор: наш прифронтовий регіон розвивається успішніше, ніж інші регіони країни

Губернатор: наш прифронтовий регіон розвивається успішніше, ніж інші регіони країни

Укрінформ
На території Харківської області відкриється представництво Консультативної місії Європейського Союзу.

Така домовленість, повідомляє кореспондент Укрінформу, досягнута в ході переговорів голови Харківської ОДА Ігоря Райніна з делегацією Міністерства закордонних справ Королівства Швеція.

"Харківська область - абсолютно мирний і стабільний регіон з економікою, що динамічно розвивається. Перед нами стояв великий виклик - не допустити краху регіональної економіки, що властиво прифронтовим регіонам. Нам вдалося зробити це, і сьогодні Харківська область посідає перше місце в урядовому рейтингу соціально-економічного розвитку регіонів. Ми пишаємося тим, що вперше в історії світової економіки прифронтова територія розвивається успішніше, ніж інші регіони країни", - зазначив на зустрічі Райнін.

За його словами, він особисто готовий виступати гарантом для інвесторів: "Ми виключили корупцію і бюрократичні труднощі у веденні бізнесу. У першій половині цього року приріст інвестицій в наш прифронтовий регіон склав 7%".

"У Харківській області немає політичних конфліктів і непорозумінь між представниками виконавчої і представницької влади. Всі рішення приймаються більшістю голосів в облраді. Наша філософія така: ми чуємо будь-які точки зору, але в рамках інтересів України", - додав Райнін.

Як повідомляв раніше Укринформи, в 2015 році Харківщину відвідала 181 міжнародна делегація.

Фото, відео: ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-