Нафтогазвидобування Ахметова збільшило видобуток газу майже на 50%

Нафтогазвидобування Ахметова збільшило видобуток газу майже на 50%

Укрінформ
ПАТ «Нафтогазвидобування», що входить до групи компаній ДТЕК, контрольованих Рінатом Ахметовим, заявило про збільшення видобування газу в 1 кварталі 2016 року на 47,7% в порівнянні з аналогічним періодом 2015 року.

Про це Укрінформу повідомили в Департаменті з корпоративних комунікацій ДТЕК.

«У 1 кварталі 2016 року ПАТ «Нафтогазвидобування» добуло 381,1 млн куб. м природного газу і 12,5 тис. тонн газового конденсату, що перевищує показники аналогічного періоду 2015 року на 47,7% і 34,4% відповідно», - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що основними чинниками, що вплинули на виробничі показники, стало завершення буріння глибокої свердловини №18 на Семиренківському газоконденсатному родовищі; завершення капітального ремонту свердловин №10 і №70 Семиренківського родовища; а також - проведення заходів щодо інтенсифікації дебітів свердловин.

Крім того, продовжується буріння 3 глибоких свердловин, початого в першій половині 2015 року.

Нагадаємо, ДТЕК – стратегічний холдинг, що здійснює управління трьома операційними компаніями з активами у вуглевидобуванні, тепловій енергетиці і дистрибуції, а також в альтернативній енергетиці і в видобуванні газу. Входить до складу фінансово-промислової групи «Систем Кепітал Менеджмент» (СКМ), акціонером якої є Рінат Ахметов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-