Wizz Air анонсував заяву про повернення до України

Wizz Air анонсував заяву про повернення до України

Укрінформ
Лоукостер Wizz Air підтвердив зацікавлення українським ринком.

Про це йдеться у відповіді компанії на інформаційний запит варшавського кореспондента Укрінформу.

“Після значного скорочення наших можливостей, ми хотіли б знову розширити свою присутність (в Україні – ред.). Ми постійно оцінюємо наш ринок і розглядаємо потенційні нові маршрути. Відповідні заяви з цього приводу ми зробимо у відповідний час”, - йдеться у повідомленні компанії.

У Wizz Air наголосили, що метою компанії є надання послуг дешевого авіаперевезення для якомога більшої кількості осіб по всій Європі. “Тому, очевидно, що ми розглядаємо шляхи розширення нашого бізнесу”, - констатують у компанії.

Декілька днів тому президент Wizz Air Джозеф Вараді перебуваючи у Варшаві заявив, що ситуація в Україні стабілізується, а тому з точки зору бізнесу лоукосту “дуже подобається те, що зараз відбувається в Україні”.

Як повідомлялося раніше, компанія Wizz Air мала свою дочірню компанію в Україні Wizz Air Ukraine і діяла в Україні до 2015 року. Лоукостер мав свої бази в Києві, Донецьку та Львові. З початком бойових дій на сході України компанія закрила своє відділення у Донецьку, а торік - у Києві та Львові. Тоді Вараді пояснював рішення про вихід з українського ринку не війною, а різким падінням курсу гривні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-