Гройсман обіцяє зруйнувати бар'єри для розвитку бізнесу

Гройсман обіцяє зруйнувати бар'єри для розвитку бізнесу

Укрінформ
Політика українського уряду направлена на те, щоб дати можливість вітчизняному бізнесу розвиватися, оскільки він дає людям нові робочі місця, заробітну плату, а державі — якісний продукт.

Про це Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман сказав під час церемонії відкриття лабораторно-виробничого комплексу ТДВ "Інтерхім" в Одеській області, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Хочу запевнити у тому, що політика уряду якраз полягає в тому, щоб зруйнувати будь-які бар’єри та дати можливість бізнесу розвиватися, бо врешті-решт, люди мають отримати нормальні робочі місця, нормальну заробітну плату для нормального життя, а Україна — конкурентний якісний продукт», - сказав Гройсман.

Він побажав успіхів лабораторно-виробничого комплексу ТДВ "Інтерхім" та висловив сподівання, що він буде зростати та розвиватися.

Глава уряду ознайомився із виробничими потужностями підприємства. Сьогодні він має провести нараду щодо проблемних питань розвитку вітчизняної фармакологічної галузі.

Як повідомляв Укрінформ, Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман у вівторок перебуває з робочою поїздкою в Одеській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-