ProZorro: Мінекономіки запустило безкоштовний онлайн-курс

ProZorro: Мінекономіки запустило безкоштовний онлайн-курс

Укрінформ
Міністерство економічного розвитку і торгівлі України спільно з Проектом ЄС "Гармонізація системи державних закупівель в Україні зі стандартами ЄС" та разом з експертами у сфері закупівель запустили перший в Україні державний безкоштовний масовий онлайн-курс "Публічні закупівлі".

Про це повідомляє Мінекономіки.

"Курс "Публічні закупівлі" розміщується на українській неприбутковій платформі онлайн-курсів Prometheus і є повністю безкоштовним. Слухачі курсу зможуть освоїти базові принципи роботи електронної системи публічних закупівель ProZorro, розібратися в особливостях процедур і тендерній документації", - йдеться у повідомленні.

У МЕРТ розповідають, що програму курсу розділено на 2 рівні: базовий, який присвячено вивченню основ публічних закупівель та поглиблений, спрямований на більш високий професійний рівень закупівельної діяльності.

"Програма курсу складається з циклу відео-лекцій, а також додаткових матеріалів, інтерактивних завдань та форуму, на якому слухачі можуть ставити запитання викладачам. Серед лекторів: провідні експерти в закупівлях, юристи, фахівці Мінекономрозвитку, Проекту ЄС "Гармонізація системи державних закупівель в Україні зі стандартами ЄС", Transparency International в Україні та Центру протидії корупції", - зазначають у Мінекономіки.

За даними МЕРТ наразі на онлайн-курс "Публічні закупівлі" зареєструвалися понад 3,5 тисяч слухачів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-