Український та польський бізнес підписали угоду

Український та польський бізнес підписали угоду

Укрінформ
Асоціація українського бізнесу в Польщі та Міжнародне товариство польських підприємців в Україні уклали угоду про співпрацю.

Підписання відбулося в четвер у рамках IV Міжнародного форуму "День українського бізнесу" у Варшаві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ця угода дає нам можливість об’єднати зусилля для роботи з українською і польською владою. У нас є певні спільні проблеми, і ми повинні над ними працювати", - повідомив агентству президент Асоціації українського бізнесу в Польщі Ярослав Романчук.

За його словами, у польських бізнесменів в Україні є більший досвід роботи, ніж в українського бізнесу в РП, і цим доробком варто скористатися.

"Ми хочемо скористатися їхнім досвідом, як вони функціонують як інвестори в іншій країні – з якими труднощами вони зіткнулися і як вони вирішували проблеми", - констатував Романчук.

Найважливішим він назвав те, що співпраця польського та українського бізнесу дасть можливість реалізовувати спільні заходи не лише економічного характеру, а й культурного для розширення соціальної складової у відносинах двох країн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-