Гроші вкладникам

Гроші вкладникам "Хрещатика" почнуть повертати за тиждень

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) розпочне виплати вкладникам ПАТ "КБ "Хрещатик" на кілька днів пізніше оголошеної раніше дати, але виключно у визначені законодавством терміни.

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

"У співпраці з Київською міською державною адміністрацією (далі - КМДА) з метою максимального збереження активів банку, Фонд опрацьовує можливість виведення ПАТ "КБ "Хрещатик" з ринку із залученням інвестора. У зв'язку із цим виплати вкладникам ПАТ "КБ "Хрещатик" розпочнуться на кілька днів пізніше оголошеної раніше дати, але виключно у визначені законодавством терміни", - йдеться у повідомленні.

У Фонді гарантування наголошують, що Реєстр вкладників ПАТ "КБ "Хрещатик" повністю опрацьований і Фонд готовий розпочати виплати коштів у межах гарантованої суми відшкодування. Необхідні кошти зарезервовані для виплат і Фонд готовий перерахувати їх у визначені банки-агенти, з якими вже підписано відповідні договори.

Виплати коштів вкладникам за договорами, термін дії яких закінчився, та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки) розпочнуться не пізніше 30 робочих днів з дня початку процедури виведення Фондом банку з ринку, тобто не пізніше 18 травня 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-