Нафта знову дешевшає

Нафта знову дешевшає

Укрінформ
Ціни на нафту сьогодні трохи знижуються після повідомлення про те, що канадські нафтовики почали повертатися до роботи, перерваної через пожежі.

Про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com.

На Нью-Йоркській товарній біржі ф'ючерси на нафту марки WTI з поставкою у червні впали в ціні на 0,47% до $ 44,45 за барель. Нафта марки Brent подешевшала на 0,42% до $ 45,33 за барель.

Вчора ввечері Американський інститут нафти повідомив про найсильніше зростання запасів за останній місяць. Зокрема, загальний обсяг запасів нафти виріс на 3,45 млн барелів, запаси у Кушинззі - на 1,46 млн барелів. Запаси бензину виросли на 271 тис. барелів, а от запаси дистилятів скоротилися на 1,36 млн барелів.

Крім того, Саудівська Аравія, найбільший у світі експортер нафти, заявила, що планує істотно збільшити видобування у 2016 році і посилити свою присутність на світовому ринку. Як повідомив вчора глава державної нафтовидобувної компанії Saudi Aramco Амін Нассер, попит на нафту, вироблену Saudi Aramco, зростає, і компанія має намір його задовольняти.

Станом на 9:15 за київським часом ціну на нафту марки Brent встановлено ??на рівні 45,50 долара за барель. На відкритті Brent торгувалася по 45,49 долара за барель, що на 3 центи нижче за рівень закриття торгів ($ 45,52).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-