Влада Луганщини хоче перезапустити Сєвєродонецький

Влада Луганщини хоче перезапустити Сєвєродонецький "Азот"

Укрінформ
Голова облдержадміністрації - керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз зустрівся з секретарем Сєвєродонецької міської ради Григорієм Пригебою, членами виконкому, депутатським корпусом, представниками громадськості та ЗМІ.

Гарбуз підкреслив необхідність привернення особливої уваги Сєвєродонецьку з боку влади та чиновників на місцях, адже зараз місто виконує функції обласного центру, повідомляє прес-служба Луганської ОВЦА.

"Одним з перших кроків для реалізації своїх планів Юрій Григорійович назвав налагодження роботи Сєвєродонецької ТЕЦ, яка сприятимете подальшому запуску комбінату "Азот", як головного міського підприємства та допоможе зняти соціальну напругу не тільки в Сєвєродонецьку, а й у прилеглих містах та районах, значно покращить показники усієї області", - йдеться у повідомленні.

На завершення зустрічі очільник області запропонував учасникам заходу внести свої пропозиції в вирішенні нагальних питань та існуючих проблем, а також дати своє бачення в розвитку міста задля узгодженого складання планів їх виконання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-