МВФ похвалив уряд Гройсмана за

МВФ похвалив уряд Гройсмана за "обнадійливі зусилля"

Укрінформ
У керівництві МВФ вважають дуже обнадійливими попередні ознаки, які надходять від нового уряду України, щодо продовження співпраці.

Про це пише у п'ятницю інформагентство Reuters із посиланням на висловлювання заступника глави європейського департаменту Фонду Махмуда Прадхана.

"Ми вважаємо, що ознаки готовності нового уряду приєднатися до програми, залишитися з програмою (МВФ – ред.) та їх власні зусилля вирівняти ситуацію є дуже обнадійливими", - зазначив Прадхан.

Представник МВФ зробив цю заяву на прес-конференції в Лондоні, вперше озвучивши позитивний погляд Фонду на ситуацію в Києві.

"Ми сподіваємося, що програма залишатиметься й, найголовніше, що вже реалізовується політика регулювання", - зауважив представник Фонду.

Як повідомляв Укрінформ, оціночна місія МВФ приїде в Україну 10 травня в рамках другого перегляду програми розширеного фінансування EFF. Фонд схвалив програму кредитування економіки України загальним обсягом $17,5 млрд строком на 4 роки в березні 2015 року. Перший транш за новою програмою в обсязі $5 млрд Україна отримала 13 березня, другий на $1,7 млрд - 4 серпня 2015 року.

Тим часом, за висловлюванням Прадхана, поки що занадто рано говорити про те, коли буде прийняте рішення про виділення наступного траншу для України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-