Українські машинобудівники замінять двигуни на кораблях ВМС Індії

Українські машинобудівники замінять двигуни на кораблях ВМС Індії

Укрінформ
Миколаївське ДП НВКГ «Зоря»-«Машпроект» уклало контракт з міністерством оборони Індії на поставку корабельних силових установок, призначених для діючих кораблів індійських ВМС.

Про це повідомили у прес-службі державного підприємства. 

«Зоря»-«Машпроект» підписало контракт з Міністерством оборони Республіки Індія на поставку обладнання. Підприємство виготовить і поставить замовнику корабельні силові установки, призначені для діючих кораблів індійських ВМС», - розповіли у прес-службі.

Контракт укладено в рамках реалізації програми заміни двигунів і редукторів, які відпрацювали свій ресурс і мають бути виведені з експлуатації. Ця програма, реалізувати яку планується протягом 2016-2017 років, передбачає переобладнання маломірних кораблів індійського військового флоту.

На даний момент підприємство співпрацює з індійською стороною за низкою проектів. Зокрема, у другому кварталі 2016 року почнеться реалізація великої програми капітальних ремонтів двигунів, що знаходяться в експлуатації на індійських кораблях.

У 2016 році продовжаться поставки в рамках нового будівництва - забезпечення силовими установками кораблів проекту 15В.

Нагадаємо, 25 січня цього року в Індії було підписано нову генеральну угоду між «Зоря»-«Машпроект» і міністерством оборони Республіки Індія. Вона визначає напрямки і принципи співпраці сторін на найближчі 10 років.

Миколаївське ДП НВКГ «Зоря»-«Машпроект» - один з лідерів світового газотурбобудування. Понад 95% його продукції йде на експорт. Тут проектують і виготовляють турбіни для кораблів, суден, електроенергетики, газотранспортних магістралей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-