Укрзалізниця шукає директорів для чотирьох заводів

Укрзалізниця шукає директорів для чотирьох заводів

Укрінформ
Укрзалізниця оголосила відкриті конкурси на посади керівників Запорізького електровозоремонтного заводу, Дніпропетровського тепловозоремонтного заводу, Гніванського заводу спецзалізобетону та Коростенського заводу залізобетонних шпал.

Про це повідомляє прес-служба публічного акціонерного товариства «Українська залізниця».

"Відкритий відбір кандидатів триває з 28 квітня 2016 року до 25 травня 2016 року включно", - йдеться в повідомленні.

Попередній відбір кандидатів буде проводити постійно діюча комісія ПАТ «Укрзалізниця» з розгляду питань організаційної структури, систем управління персоналом, соціальної політики та мотивації до праці. Під час проведення якісної оцінки кандидатів комісією використовуватимуться принципи прозорості, відкритості, професіоналізму та дієвості виключно у правовому полі.

Shortlist кандидатів буде наданий на розгляд правління ПАТ «Укрзалізниця», яке і ухвалить колегіальне рішення щодо призначення.

Як повідомляв Укрінформ, Укрзалізниця направила до Генпрокуратури та Національного антикорупційного бюро матеріали за результатами перевірок фінансово-господарської діяльності низки підприємств за 2015 рік, зокрема Дніпропетровського тепловозоремонтного заводу, Запорізького електровозоремонтного заводу, Гніванського заводу спецзалізобетону та Коростенського заводу залізобетонних шпал, в ході яких було виявлено численні зловживання та порушення в роботі, а також звільнила керівників цих підприємств.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-