Укргазвидобування у 2020-му планує видобувати 20 мільярдів кубометрів

Укргазвидобування у 2020-му планує видобувати 20 мільярдів кубометрів

Укрінформ
ПАТ «Укргазвидобування» провело першу щорічну зустріч з постачальниками, у ході якої презентувало плани з реалізації програми 20/20 - збільшення видобутку до 20 млрд м куб. газу в 2020 році.

Про це повідомляє прес-служба компанії. 

«На першій щорічній зустрічі менеджменту ПАТ «Укргазвидобування» з постачальниками та партнерами керівники технічних напрямів та закупівель УГВ презентували найближчі плани розвитку та модернізації товариства. Реалізація програми 20/20 (видобуток 20 млрд м куб. газу в 2020 році) передбачає масштабні інвестиції в технічне переоснащення об`єктів УГВ та запровадження сучасних технологій видобутку. В заході взяло участь більш як 120 представників постачальників та партнерів УГВ», - зазначається у повідомленні.

Повідомляється, що зустріч була організована з метою рівного доступу всіх бажаючих до інформації про найближчі плани розвитку та вимоги до партнерства.

«Подібні зустрічі дозволяють нашим постачальникам скласти довгострокові плани, а нам - підтримувати постійний діалог задля довгострокової взаємовигідної співпраці», - зазначив директор з матеріально-технічного забезпечення ПАТ «Укргазвидобування» Андрій Токар.

Зазначається, що на сьогодні перед компанією стоять масштабні завдання, реалізація яких можлива лише із залученням інвестицій. 

«Перед нашою командою стоїть дуже масштабна мета - нарощення видобутку. УГВ десятиліттями недофінансовували, й зараз ми змушені надолужувати - інвестувати не тільки в заходи інтенсифікації, а й в підтримку видобутку вуглеводнів на стабільному рівні», - зазначив у ході зустрічі перший заступник голови правління - виконавчий директор ПАТ «Укргазвидобування» Олександр Романюк. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-