Укрнафта скорочує штат і готується до санації після травневих

Укрнафта скорочує штат і готується до санації після травневих

Укрінформ
У центральному офісі ПАТ "Укрнафта" розпочався процес реструктуризації, внаслідок якого, зокрема, в компанії відбудуться скорочення штату співробітників.

Про це повідомляє прес-служба "Укрнафти".

"Зміни торкнуться всіх підрозділів центрального офісу. Вони безсумнівно дозволять "Укрнафті" вийти на новий рівень. Деякі скорочення будуть неминучі, що призведе до зменшення штату. Своєю чергою ми гарантуємо індивідуальний підхід до кожного співробітника і гідну компенсацію у повній відповідності з українським законодавством і колективним договором", - зазначив голова правління "Укрнафти" Марк Роллінз.

Зазначається, що рішення про реструктуризацію було прийнято після аналізу всіх організаційних процесів.

"Існуюча модель управління не відповідає сучасним вимогам: відсутня чітка схема взаємодії між підрозділами, що призводить до дублювання певних функцій і обов'язків. Зміни торкнуться насамперед підрозділів апарату управління, пов'язаних із видобутком і переробкою вуглеводнів, системи закупівель, охорони праці, тощо. Згодом зміни торкнуться всіх структурних підрозділів ПАТ "Укрнафта", - зазначають у прес-службі.

Як повідомляє "Економічна правда", зсідання наглядової ради "Укрнафти", на якому планується розглянути питання санації, відбудеться 12 травня.

Раніше засідання наглядової ради "Укрнафти" вже тричі переносилося.

Нагадаємо, заборгованість ПАТ "Укрнафта" перед державним бюджетом за станом на 1 січня 2016 року становить 10,4 млрд гривень. Борг сформувався переважно за рахунок несплати самостійно задекларованих сум рентних платежів, а також ПДВ і податку на прибуток. При цьому дебіторська заборгованість становить 18,676 млрд гривень.

Фото: bbc.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-