ХТЗ має повернути державі понад 400 мільйонів – рішення суду

ХТЗ має повернути державі понад 400 мільйонів – рішення суду

Укрінформ
Вищий адміністративний суд ухвалив рішення, згідно з яким ПАТ "Харківський тракторний завод" має повернути Україні понад 400 млн грн боргу за міжнародними кредитами, взятими під державні гарантії.

Про це йдеться в ухвалі суду.

"Касаційну скаргу Публічного акціонерного товариства "Харківський тракторний завод ім. С.Орджонікідзе" відхилити. Постанову Харківського апеляційного адміністративного суду від 08.12.2015 залишити без змін", - зазначається в документі.

Зокрема, постановою Харківського апеляційного адмінсуду від 8 грудня 2015 року скасовано постанову суду першої інстанції; прийнято нову постанову про часткове задоволення позовних вимог; стягнуто з Публічного акціонерного товариства "Харківський тракторний завод ім. С.Орджонікідзе" заборгованості перед державою за кредитами, наданими під державні гарантії, у розмірі 400 982 187,64 грн, а в іншій частині позову відмовлено.

В касаційній скарзі відповідач просив скасувати рішення суду апеляційної інстанції та залишити в силі рішення суду першої інстанції, "як таке, що прийняте з правильним застосуванням норм матеріального та процесуального права".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-