Житомирський завод

Житомирський завод "Кромберг енд Шуберт" за півроку освоїв 10 млн євро іноземних інвестицій

Укрінформ
Компанія "Кромберг енд Шуберт" інвестувала 10 млн євро у розвиток другого заводу, що з вересня 2015 року працює у місті Житомирі.

Про це повідомив фінансовий директор підприємства Олександр Шаварський 16 квітня під час прес-конференції з нагоди дня відкритих дверей на підприємстві "Кромберг енд Шуберт" у Житомирі.

"Протягом наступних двох років до вже освоєних 10 млн євро ми плануємо освоїти 20 млн євро інвестицій. Наразі на заводі працевлаштовано понад 900 осіб (повна потужність виробництва становить 5000 робочих місць і має бути втілена до 2018 року - ред.). Ми продовжуємо масово набирати працівників - 50 осіб на тиждень. Середня заробітна плата у нас на 20-30% вища, ніж загалом у регіоні, і становить 7-7,5 тис. грн. Незважаючи на тестовий режим роботи заводу, ми виплачуємо працівникам щонайменше 6 тис. грн", - сказав Шаварський.

Зі свого боку технічний директор заводу Славомір Качмарек уточнив, що житомирський завод працюватиме у тестовому режимі до червня цього року. Також він зауважив, що всі матеріали для кабельних мереж сертифіковані за європейськими стандартами і відповідають світовим екологічним нормам.

Довідково. ТОВ "Кромберг енд Шуберт (Kromberg & Schubert)" засноване 114 років тому. "Кромберг енд Шуберт" - компанія зі 100% іноземних інвестицій, яка спеціалізується на виготовленні електричних бортових кабельних мереж для автомобілів провідних європейських брендів (Mercedess, Audi, BMW, Volkswagen). В Україні підприємство почало працювати з 2006 року - тоді відкрився завод у Луцьку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-