Мінекономіки замовило аудит Нафтогазу

Мінекономіки замовило аудит Нафтогазу

Укрінформ
Оцінку вартості активів Нафтогазу проведе аудиторсько-консалтингова компанія Ernst & Young, аудит консолідованої звітності Нафтогазу - Deloitte. Сумарна вартість робіт складе понад 48 млн грн.

Про це йдеться в повідомленні Нафтогазу, переданому Укрінформу.

Зазначається, що Міністерство економічного розвитку і торгівлі України своїм наказом від 08.04.2016 затвердило аудитора консолідованої фінансової звітності НАК «Нафтогаз України» за 2015-2016 роки відповідно до міжнародних стандартів фінансової звітності (МСФО). Незалежним аудитором обрано компанію ПрАТ «Deloitte & Touche US», що входить в мережу Deloitte Touche Tohmatsu Limited, яка входить до четвірки найбільших аудиторських фірм світу.

Аудитора було обрано шляхом проведення відкритих конкурсних торгів. Вартість пропозиції компанії склала 32,48 млн грн.

Для складання консолідованої фінансової звітності за 2015 рік буде також залучено незалежного оцінювача для визначення справедливої вартості активів Нафтогазу та підприємств, в яких компанії належить не менше 51% акцій, станом на 31.12.2015.

За результатами відкритих торгів незалежним оцінювачем було обрано ТОВ «Ernst & Young» (входить в глобальну мережу EY). Запропонована вартість послуг компанії склала 15,80 млн грн.

Незалежного оцінювача затверджено наказом МЕРТ від 08.04.2016 №639.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-