Голландський бізнес зацікавлений у співпраці з Україною - Павленко

Голландський бізнес зацікавлений у співпраці з Україною - Павленко

Укрінформ
Голландські бізнесмени демонструють інтерес до співпраці з Україною. 

Про це заявив міністр аграрної політики та продовольства Олексій Павленко після завершення українсько-нідерландського бізнес-форуму, що пройшов у місті Нутдорп, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми побачили величезний інтерес з боку голландського бізнесу далі працювати з Україною", - сказав Павленко.

За його словами, українська сторона намагалася донести до Нідерландів, що Угода про асоціацію Україна-ЄС, щодо якої у Нідерландах за тиждень відбудеться консультативний референдум, вигідна як для України, так і для Нідерландів.

"Існує багато міфів, і наша задача була їх розвіяти. Наприклад, є міф, що асоціація потребує багато коштів, які заберуть у голландців. Але в договорі цього немає. Ще один міф був, що асоціація йде разом з безвізовим режимом - але це два різні пакети. Окремо було побоювання, що асоціація принесе шкоду голландським компаніям, через те що наші компанії не використовують європейські технології з безпеки харчування. Ми ж навпаки показуємо, що працюємо зі 190 країнами світу, і наша продукція безпечна, і ми разом із асоціацією підписались про імплементацію європейських стандартів якості продуктів", - сказав міністр.

Як повідомляв Укрінформ, 6 квітня у Нідерландах відбудеться консультативний референдум щодо Угоди про асоціацію Україна-ЄС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-