Укрспирт заборгував 740 мільйонів

Укрспирт заборгував 740 мільйонів

Укрінформ
На 18 лютого несплачений борг "Укрспирту" по судових рішеннях, винесених за позовами Державної фіскальної служби у провадженнях стосовно зловживання та порушень в держпідприємстві у 2012-2014 роках, становить 740 млн гривень.

Про це в ході круглого столу Спеціальної комісії ВР з питань приватизації заявив заступник директора Державного підприємства спиртової та лікеро-горілчаної промисловості "Укрспирт" Сергій Блескун, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За 2015 рік виплати (Укрспирту - ред.) по судових рішеннях становили 320 млн. На сьогоднішній день по судових рішеннях за позовами Державної фіскальної служби, по яким вже пройшла або апеляція або касація, ми фактично повинні заплатити коштів на 740 млн гривень", - сказав він.

За його словами, зараз між керівництвом ДФС та Міністерством аграрної політики продовольства проводяться консультації з метою вирішення проблеми боргів "Укрспирту" "по факту відвантаження спирту в 2012-2014 роках".

"Сьогодні вже з ДФС приходили з актами конфіскації майна - на 900 тис. декалітрів спирту, (у разі вилучення яких - ред.) на наступний день підприємство б зупинилося", - наголосив Блескун.

Керівник "Укрспирту", звітуючи про підсумки роботи за 2015 рік, зазначив, що фінансовий результат підприємства до оподаткування становив 350 млн гривень.

Нагадаємо, за результатами перевірок фіскальних органів у 2014 році загальна сума претензій податківців до держкомпанії "Укрспирт" перевищила мільярд гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-