ЗВТ з Канадою відкриє Україні доступ на ринки всієї Північної Америки

ЗВТ з Канадою відкриє Україні доступ на ринки всієї Північної Америки

Укрінформ
Створення Зони вільної торгівлі між Канадою та Україною значно спростить українським виробникам доступ і на ринок США.

Про це в інтерв'ю Укрінформу розповів президент Конгресу українців Канади Павло Грод. 

«Дуже вигідною може виявитися переробка української сировини в Канаді з подальшим продажем кінцевого продукту до США. Ми хочемо, аби українські експортери бачили ситуацію ширше, ніж просто продаж чогось до Канади. Отримавши умови, підприємці знайдуть шляхи збуту продукції через Канаду на весь північноамериканський ринок», - сказав Грод.

За його словами, зона вільної торгівлі між країнами, окрім скасування мит, надішле також позитивний сигнал канадським інвесторам. «ЗВТ суттєво додасть віри канадським інвесторам в український ринок і дасть можливість українським виробникам продавати свої товари в Канаду без мит», - зазначив президент Конгресу українців Канади.

Він додав, що українська діаспора Канади готова надати сприяння українському бізнесові в освоєнні нових ринків. «У складі КУКу є різні організації, зокрема Канадсько-українська торгова палата, до завдань якої входить сприяння українському бізнесу. Вона може проконсультувати і порадити. До Конгресу входять також організації, що займаються гуманітарною допомогою, роботою з молоддю та інші. Ми координуємо та зв'язуємо людей», - пояснив Грод.

Нагадаємо, що угода про Зону вільної торгівлі між Канадою та Україною була укладена влітку минулого року і наразі триває процедура її юридичного погодження. Очікується, що вступить у дію вона у другому кварталі 2016-ого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-