ДП «Антонов» візьме участь в авіаційній виставці AFED-2016

ДП «Антонов» візьме участь в авіаційній виставці AFED-2016

Укрінформ
З 21 по 28 лютого авіабудівне підприємство «Антонов» братиме участь в авіаційній виставці AFED - 2016, яка пройде в місті Ер-Ріяд (Королівство Саудівська Аравія).

Про це повідомляє прес-служба підприємства.

Під час виставки підприємство має намір обговорити з партнерами та замовниками питання взаємодії за програмою нового транспортного літака Ан-132. Також, є наміри ініціювати низку нових спільних проектів.

«Питання взаємодії за програмою Ан-132, розвитку та ініціювання нових спільних проектів будуть обговорюватися в ході участі ДП «Антонов» в авіаційній виставці AFED-2016, яка пройде в період з 21 по 28 лютого в місті Ер-Ріяд (Королівство Саудівська Аравія)», - йдеться у повідомленні.

Як зазначають на підприємстві, завершити будівництво Ан-132 планується до кінця 2016 року.

Наразі на ДП «Антонов» завершено складання фюзеляжу першого екземпляру нового транспортного літака - демонстратора Ан-132. З цього моменту на підприємстві розпочинаються роботи з остаточного збирання машини - стикування основних агрегатів планера (крила, хвостового оперення, пілонів, мотогондол та ін.), монтажу льотних систем.

Як зазначив президент підприємства Михайло Гвоздьов, черговий етап побудови першого Ан-132 пройдено відповідно до затвердженого графіку. «Таким чином, ми виконуємо зобов'язання перед своїми партнерами та дотримуємося встановлених термінів розвитку програми», - додав він.

Після виконання серії випробувальних польотів партнери за програмою - ДП «Антонов», King Abdulaziz City for Science and Technology і Taqnia Aeronautics Co. (Саудівська Аравія) представлять літак потенційним замовникам в Королівстві Саудівська Аравія.

Також повідомляється, що зацікавленість в Ан-132 вже висловлюють експлуатанти авіаційної техніки з країн південно-східної Азії і Латинської Америки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-