Пивоварський: Стоїть реальна черга інвесторів як місцевих, так і іноземних

Пивоварський: Стоїть реальна черга інвесторів як місцевих, так і іноземних

Укрінформ
Залучення інвестицій, у тому числі, довгострокових, в інфраструктурний сектор економіки України стане можливим лише за умови проведення масової приватизації.

Про це на засіданні уряду сказав міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Привабливість інфраструктурного сектору величезна. Стоїть реальна черга інвесторів як місцевих, так і іноземних, які бажали б інвестувати в інфраструктурну діяльність та певні елементи неінфраструктурних компонентів залізниці. Але через те, що у нас зараз фактично не відбувається приватизація, це все мрії», - сказав Пивоварський.

На його думку, наступний крок у розвитку інфраструктури - залучення довгострокових коштів - можливе лише за умови проведення масової приватизації.

«Масова приватизація залучить нові гроші, дозволить створити нові робочі місця в українській економіці та, зокрема, інфраструктурному секторі», - підкреслив Пивоварський. 

Нагадаємо, 10 лютого під час засідання Комітету Верховної Ради України з питань економічної політики міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин заявив, що повернути інвестиції в українську інфраструктуру можна лише через підвищення тарифів на вантажні залізничні перевезення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-