Тендерна схема: Коломойський і Григоришин дали заробити людям Суркіса

Тендерна схема: Коломойський і Григоришин дали заробити людям Суркіса

Укрінформ
ВАТ «Тернопільобленерго», міноритарними акціонерами якого є Ігор Коломойський і Костянтин Григоришин, за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Укренергоконсалтінг» про консультативні послуги на 2,30 млн грн.

Про це повідомляють «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель». 

«Засновниками фірми «Укренергоконсалтінг» є член наглядової ради «Львівобленерго» Марина Овчиннікова, і голова ревізійної комісії «Прикарпаттяобленерго» Олексій Безуглий. Директором є Олександр Сагура - голова наглядової ради «Прикарпаттяобленерго». З 2011 року компанія виграла тендерів на 15,20 млн грн. Усі - в «Тернопільобленерго», міноритарними акціонерами якого є Ігор Коломойський і Костянтин Григоришин, а також у «Прикарпаттяобленерго» і «Львівобленерго», які контролює Ігор Суркіс», - йдеться у повідомленні.

За умовами тендеру, Укренергоконсалтінг консультуватиме Тернопільобленерго щодо управління комерційною діяльністю, виробництвом та проектами, дослідження ринку і вивчення суспільної думки. Також фірма консультуватиме обленерго з юридичних питань, представлятиме в судах, у Раді оптового ринку електричної енергії, НКРЕКП, міністерствах та Кабінеті міністрів.

Договір уклали строком до лютого 2017 року.

Єдиним конкурентом на торгах було ТОВ «ІМС-Україна», що через ТОВ КУА «Західна інвестиційна група» належить Зоряну Михайляку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-