Prozorro залишиться в Мінекономіки і

Prozorro залишиться в Мінекономіки і "готова йти до кінця"

Укрінформ
Команда, яка займається реформою публічних закупівель в Україні, заявила про підтримку Айвараса Абромавичуса. Проте продовжить працювати на своїх місцях, щоб довести реформу до кінця.

Про це йдеться в заяві директора департаменту держзакупівель Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Олександра Стародубцева, яку передали Укрінформу.

"Команда реформи публічних закупівель в Україні (до якої входять Департамент МЕРТ, ДП "Зовнішторгвидав" і офіси Prozorro - ред.) абсолютно підтримує, вболіває і переживає за міністра економіки України Айвараса Абромавичуса, його заступників і в першу чергу - нашого керівника Максима Нефьодова. Ми теж прийшли у владу з єдиною метою - довести, що реформи в Україні можливі. Наші цінності абсолютно збігаються. Але ми продовжуємо працювати на своїх місцях і штовхати одну з небагатьох реформ в Україні, що успішно розвивається", - заявляє Стародубцев. 

За його словами, без команди міністра хід реформи може серйозно загальмуватися, але команда реформи публічних закупівель "готова йти до кінця".

Стародубцев також підкреслює, що це рішення є консолідованою позицією всієї команди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-