Ембарго на товари з РФ: завтра Яценюку ляже на стіл розширений список

Ембарго на товари з РФ: завтра Яценюку ляже на стіл розширений список

Укрінформ
Міністерство економічного розвитку і торгівлі 20 січня подасть на розгляд Кабміну розширений список товарів із Російської Федерації, на які поширюватиметься українське ембарго.

Про це на брифінгу розповів міністр економічного розвитку і торгівлі Аварас Абромавічус, передає кореспондент Укрінформу.

"Прем'єр доручив нам розширити список товарів на які поширюється ембарго. Ми опрацьовуємо цей документ з профільними міністерствами. Завтра він буде поданий на розгляд Кабінету міністрів", - сказав він.

Нагадаємо, Україна з 2 січня 2016 року у відповідь на ембарго з боку РФ встановила ставки ввізного мита режиму найбільшого сприяння для товарів походженням з РФ. Такі дії Кабмін застосовує з метою захисту національних економічних інтересів та безпеки України, відновлення порушених прав, свобод та законних інтересів громадян України, суспільства та держави, викликаних діями держави-агресора - Російської Федерації.

Як відомо, Росія оголосила про введення з 1 січня 2016 року ембарго на поставки українських товарів сільськогосподарського виробництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-