Ізраїль готується до

Ізраїль готується до "відкритого неба" з Україною

Укрінформ
На засіданні міждержавної комісії Україна-Ізраїль, яке відбудеться в лютому, буде обговорюватися питання включення режиму «відкритого неба» у договір про вільну торгівлю між Україною та Ізраїлем.

Про це на засіданні прес-клубу «Дипломати без краваток» в Укрінформі заявила аташе з питань туризму Посольства Держави Ізраїль в Україні Лариса Самойлович.

«Міністерство туризму передало всі необхідні дані щодо режиму «відкритого неба» в Міністерство транспорту. В лютому в Ізраїлі на засіданні міждержавної комісії Україна-Ізраїль це питання буде порушуватися і обговорюватися», - сказала Самойлович.

Посол Ізраїлю в Україні Еліав Бєлоцерковські у свою чергу зазначив, що Ізраїль має режим «відкритого неба» з Євросоюзом і всіма європейськими країнами. «Я не бачу ніяких причин, чому б не приєднати Україну до цього режиму», - зазначив він.

Бєлоцерковські нагадав, що це питання обговорювалося під час візиту Президента України до Ізраїлю. «Ми з нашого боку готові вирішити це питання», - запевнив він.

На думку посла Ізраїлю в Україні, авіарейси з Києва, Львова, Одеси, Харкова та Дніпропетровська до Тель-Авіва надзвичайно перспективні. За його словами, наразі з Борисполя до Ізраїлю виконуються 3-4 рейси на день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-