Бізнес-партнер Порошенка: Я Roshen робив не на продаж

Бізнес-партнер Порошенка: Я Roshen робив не на продаж

Укрінформ
Російські активи кондитерської корпорації Roshen виставлені на продаж за $200 млн.

Про це в інтерв'ю ЛІГА.net розповів генеральний директор корпорації В'ячеслав Москалевський.

"Ми виставили їх приблизно за $200 млн", - сказав він.

Гендиректор корпорації додав, що покупця на активи поки що немає. "Ми виставили їх на продаж. Але тільки ми це зробили, всі реальні покупці пішли у підпілля. Ми жартуємо, що як тільки туди втік Янукович, в Росії почалися ті ж речі, що і у нас при ньому. Покупців нормальних немає, залишилися одні менти та ефесбешники. А у них специфічний підхід до покупок. Тільки вони приходять подивитися актив - завтра чекайте прокуратуру. Тобто актив оцінили - і на наступний день починають віджимати", - розповів Москалевський.

Раніше партнер інвестиційної компанії Пасенюк говорив, що по Липецькій фабриці було два реальних покупця, з якими дійшли до підписання документації. Але кожен раз, за день або за тиждень до того, як щось повинно було вирішитися, відбувалися якісь катаклізми. До угоди так ні не доходило.

Москалевський також заявив, що свою частку в корпорації, незважаючи на заяви Президента, продавати не збирається.

"Я одразу сказав, що коли Петро Олексійович буде продавати корпорацію, перше, що він повинен зробити, - призначити замість мене якусь людину, оскільки я цим займатися не буду. Тому що я це робив для себе, а не на продаж. Захоче - нехай продає, я ж не можу сказати "ні", - розповів СЕО корпорації.

Фото: finance.bigmir.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-