«Криммолоко» закривається: немає сировини з України та блекаут

«Криммолоко» закривається: немає сировини з України та блекаут

Фото
Укрінформ
Найбільший в Криму виробник молочної продукції - компанія "Криммолоко" - повністю зупинить свою роботу і буде ліквідований через два місяці.

Про це повідомляє 112 канал.

Адміністрація повідомила всіх співробітників про звільнення за два місяці відповідно до закону.

Генеральний директор "Криммолоко" Тимофій Ананьєв пояснює закриття підприємства його нерентабельністю.

"З вересня у нас пішли збитки. Сентябрь, жовтень, листопад, грудень. Вересень - перекриття кордону і відсутність сировини з України. Листопад - це блекаут. І режим НС до сьогоднішнього дня ніхто не відміняв", - сказав він.

За інформацією директора, у Сімферополі у зв'язку з ліквідацією найбільшої технологічного майданчика шукати нову роботу доведеться 197 фахівцям.

Раніше завод отримував молоко з північних районів Криму і Херсонській області. Нині молочна завозиться в Крим із Краснодарського краю.

ПАТ "Криммолоко" було найбільшим регіональним виробником натуральної молочної продукції. До його складу входили п'ять молокопереробних підприємств, які виробляли майже весь відомий асортимент продукції з молока. Завод в Роздольному спеціалізувався на сухому знежиреному молоці і вершковому маслі, в Білогірську варили тверді сири, в Керчі розливали молоко, в Євпаторії і на головному підприємстві в Сімферополі готували весь спектр цільномолочної продукції. Під торговою маркою "Кримка" на підприємствах випускали кефір, біокефір, ряжанку і сметану, чотири види вершкового масла, одинадцять різновидів м'якого сиру, твердий сир, десерти, креми та йогурти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-