Глава уряду сказав, скільки коштів піде на субсидії наступного року

Глава уряду сказав, скільки коштів піде на субсидії наступного року

Укрінформ
Наступного року на субсидії виділяється 34 млрд грн, що майже на 10 млрд більше, ніж цьогоріч. Урядова програма енергоєфективності теж буде продовжуватися.

Про це у програмі "10 хвилин із Прем'єр-міністром. Бюджет" заявив глава уряду Арсеній Яценюк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

У бюджеті на наступний рік загальний обсяг коштів на забезпечення субсидії збільшений майже на 10 мільярдів гривень: "34 мільярди гривень – це те, що піде на субсидії для більше ніж 5 мільйонів українських домогосподарств", - сказав Прем'єр.

Він нагадав, що зараз 15 мільйонів громадян країни отримують субсидії від держави, пряму допомогу на компенсацію росту цін і тарифів у житлово-комунальному секторі, "і на наступний рік так само будуть її отримувати".

Щодо урядової програми енергоефективності він підкреслив, що "ця політика вже довела свою результативність в поточному році".

"Ми зменшили обсяги споживання природного газу майже на 25%. Це є реальний результат. І будемо продовжувати це робити в 2016 році", - наголосив Яценюк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-