Яценюк - бізнесу: Уряд зменшив податки і розраховує на взаємність

Яценюк - бізнесу: Уряд зменшив податки і розраховує на взаємність

Укрінформ
Завдяки зменшенню в два рази розміру єдиного соціального внеску бізнес отримав додатковий ресурс, тож уряд розраховує на його вихід з тіні і відмови від зарплат у конвертах.

Про це у програмі "10 хвилин із Прем'єр-міністром. Бюджет" заявив Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я хотів би звернутися безпосередньо до підприємців: радикальна реформа єдиного соціального внеску потребує вашого розуміння, вашої відповідальності і вашої позиції. Ми зменшили вам вдвічі ЄСВ, це дало вам додатковий ресурс. У результаті цього я прошу кожного українського підприємця вийти з тіні, перестати платити заробітні платні в конвертах", - сказав Яценюк. 

Звертаючись до бізнесменів, Прем'єр-міністр зазначив, що вони отримали додатковий ресурс як на розвиток власного бізнесу, так і на підняття реальної заробітної платні кожного працівника.

"Вдвічі скорочений податок дає можливість для бізнесу розвивати своє підприємство і більше платити своєму працівнику. Тому я розраховую на взаємність. Тільки взаємна довіра і взаємна відповідальність дасть можливість нам далі будувати стабільну українську економіку", - наголосив Яценюк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-