Вкладникам банку «Фінанси та кредит» почали повертати гроші

Вкладникам банку «Фінанси та кредит» почали повертати гроші

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб розпочинає виплати коштів вкладникам Публічного акціонерного товариства «Банк «Фінанси та кредит».

Про це повідомляється на сайті фонду

«У зв'язку з прийняттям виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб рішення від 18 грудня 2015 р. №230 «Про початок процедури ліквідації АТ «Банк «Фінанси та кредит» та делегування повноважень ліквідатора банку» Фонд з 23 грудня 2015 р. розпочинає виплати коштів вкладникам даного банку», - йдеться у повідомленні.

Для отримання коштів вкладники банку «Фінанси та кредит» з 23 грудня 2015 р. до 3 лютого 2016 р. включно можуть звертатися до установ банків-агентів фонду: АТ «Ощадбанк», ПАТ «Альфа-банк», ПАТ «Південний» та ПАТ «ПУМБ». Банк, що здійснює виплату коштів, визначається залежно від місця реєстрації проживання вкладників. 

Вкладникам-нерезидентам для отримання коштів необхідно звертатися до будь-якого відділення ПАТ «Альфа-банк».

Відшкодування вкладникам, які з будь-яких причин не звернуться до банку-агента фонду в період з 23 грудня 2015 р. до 3 лютого 2016 р., здійснюватимуться за результатами розгляду їхніх індивідуальних письмових звернень на адресу ФГВФО до дня внесення запису про ліквідацію банку як юридичної особи до Єдиного державного реєстру юридичних осіб.

Виплати відшкодувань вкладникам здійснюватимуться в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення фондом банку з ринку, але не більше 200 тис. грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-