Голландський банк назвав Україну перспективною для бізнесу

Голландський банк назвав Україну перспективною для бізнесу

Укрінформ
Один з найбільших голландських банків ABN-Amro включив Україну до списку країн, які можуть бути перспективними для голландських підприємців.

Про це повідомляється у статті, розміщеній на сайті банку, присвяченому бізнес-гідам по різним країнам, під назвою "Забудьте БРІКС- ось нові перспективні ринки".

"В Україні є довготривалі перспективи для голландського бізнесу. Це один з найбільш важливих та родючих сільськогосподарських регіонів світу. Тому країна приваблива для голландського сільгоспсектору", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що економіка України побудована навколо виробництва сталі, продуктів, хімічного виробництва, машинобудування.

Аналітики наголошують, що українські підприємства можуть знайти новий ринок збуту у Нідерландах, а голландські підприємці знайти в Україні можливості для експорту, що були втрачені через російські санкції.

"Так, країна досі має проблеми у відносинах з Росією, але переважна більша частина країн безпечна", - зазначається із посиланням на представника Європейського банку реконструкції та розвитку Пола Флаандера.

Загалом до списку внесені 4 країни - Україна, Мексика, В'єтнам та Гана. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-