Прем'єр: Ми ідемо в рік економічної стабільності

Прем'єр: Ми ідемо в рік економічної стабільності

Укрінформ
Прем`єр-міністр України Арсеній Яценюк нагадав, що нікому не обіцяв, що впроваджувати реформи буде легко, натомість попереджав про необхідність важкої праці.

Про це він сказав ефірі програми «10 хвилин із Прем`єр-міністром. Звіт уряду», яку щонеділі транслює ряд українських телеканалів, повідомляє Укрінформ.

«Тоді, коли мене обирали Прем`єр-міністром України, я відверто і чесно сказав народу України і членам парламенту, що «золотих гір» не обіцяю, але обіцяю важку і складну працю і досягнення результату», - сказав Яценюк.

 Він нагадав, що разом Президенту України, парламенту та уряду багато чого вдалося зробити. Але ще набагато більше треба зробити.

Глава уряду перерахував досягнення влади за останній рік.

"Ми разом відбудували українські Збройні Сили. Наші хлопці захистили Україну. Ми зупинили ворога і продемонстрували всьому світу, що українська нація є сильна, і ми здатні боротися за свою свободу і за свою незалежність", - наголосив він.

Він нагадав про те, що Україні вдалося встояти і не оголошувати дефолт, не замерзнути минулої зими через те, що РФ відключить нам газ, подолати бюрократію, створити нову Національну поліцію.

«Наші вороги сподівалися, що новій українській владі не вдасться перебороти віковічне прокляття українських демократів - це чвари, розбрат і конфлікти. Так, нам дуже непросто. Але ми утримуємо єдність між Президентом, Прем'єр-міністром і українським Парламентом», - сказав Яценюк.

Зараз, додав він, нам говорять, що в наступному році у нас нічого не вийде, що влада розвалиться, і жодних реформ в країні не буде проводитись. «Не вірте. Ми приймемо закон про державний бюджет. Ми приймемо нову податкову реформу. Ми проведемо реформу середньої освіти і змінимо якість української медицини», - запевнив Прем`єр-міністр.

«Нас постійно лякали і лякають. У нас хочуть викликати страх. Іоанн Павло II казав: «Не біймося». Тож, не біймося, не опускаємо руки, а, навпаки, разом і спільно, з вірою і впевненістю, ідемо в 2016 рік, в рік економічної стабільності, в рік нашого поступу і в рік нашого майбутнього успіху», - наголосв Яценюк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-