Міжнародний експерт радить Україні податкові канікули

Міжнародний експерт радить Україні податкові канікули

Укрінформ
Збільшення обсягів податків не допоможе наповнити бюджет та наростити інвестиційну привабливість України.

Таку думку висловив на прес-конференції член Єврокомісії та міжнародний експерт з інвестицій Йоганнес Ігітян, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Наповнення обсягів бюджету через збільшення обсягів податків не має бути самоціллю. Ваша мета - розвиток країни, привабити іноземні інвестиції, а нарощенням податків ви цього не досягнете, як і не наповните бюджет», - сказав він.

На думку експерта, наповнити бюджет та збільшити інвестиційну привабливість допоможуть податкові канікули для малого та середнього бізнесу, прийняття закону про концесії в Україні та врегулювання питання власності на землю.

«Насправді наповнити бюджет обіговими коштами допоможуть податкові канікули для довгострокових проектів малого та середнього бізнесу. Потрібен закон про концесії в Україні. Бо неврегульованість цього питання відлякує потенційних інвесторів. Втім, як і неврегульованість питання власності на землю: ніхто не хоче вкладати в нерухомість, яку можуть відібрати свавільним чином», - ділиться думками Ігітян.

Фото: realestateforumukraine.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-